Blog Wonen Op10

Lees hier onze laatste blogs!

Om inspiratie op te doen voor jouw woning, op de hoogte te blijven van wat er bij ons gebeurt en om tips te krijgen voor jouw nieuwe meubelen.

Grote voorraad CLAUDI OUTLET kussens

Wil jij de mooiste CLAUDI kussens scoren in de OUTLET? Dan zit je bij Wonen Op10 goed! Wij hebben namelijk de grootste outlet collectie CLAUDI sierkussens van Nederland en vullen onze voorraad regelmatig aan. Koop hier je CLAUDI kussens met 20% tot wel 50% korting!

Welke bank past perfect bij jouw interieur?

Wanneer je je woonkamer binnenloopt zie je hem meteen - de bank. Is hij rond, rechthoekig, straalt hij rust uit of is het een echte eyecatcher? Er zijn veel keuzes, maar gelukkig is het uitzoeken van een bank makkelijker dan je denkt. Met deze tips helpen wij je op weg!

Woonstijl Hotel Chique!

Inspiratie op doen voor je interieur dat wil toch iedereen ?

Maar waar doe je dan inspiratie op voor je interieur ?

Dat doe je natuurlijk bij de leukste woonwinkel van West-Friesland, de Westfriese beurs! Bij jou op je scherm staat nu dan ook het enige echte Westfriese beurs interieur blog, bom vol met inspiratie. Ik, Renee ga de aankomende tijd regelmatig met jullie …

Let's go retro! Tips voor een jaren '60 interieur

Haal de '60s in huis met de retro schoonheid van vintage meubels! In onze winkel in Oosterblokker vind je een wisselend assortiment van echte retro meubels, om jou terug in de tijd te doen reizen.

NATURAL CHIC

Ben jij toe aan een interieur dat je keer op keer blijft verrassen? Kies voor een natuurlijk interieur. De mix van aardse kleuren en materialen zorgen voor een verrassend effect. Anno 2019 gaan we voor de versie natural chic. Het verlangen naar vroeger wordt op een frisse manier in huis gehaald. Wil jij ook deze stijl in huis?

 

Column: Opa, ik wil het ook graag leren!

“Opa wilt u het mij ook leren?”, vroeg onze Eleonore afgelopen week aan mijn vader, van wie we alweer bijna 10 jaar geleden de Westfriese Beurs over hebben genomen. “U heeft het mama geleerd en mijn grote zus Annelie. Nu ben ik 12 jaar en wil ik het ook graag van u leren.”

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies