NATURAL CHIC

Ben jij toe aan een interieur dat je keer op keer blijft verrassen? Kies voor een natuurlijk interieur. De mix van aardse kleuren en materialen zorgen voor een verrassend effect. Anno 2019 gaan we voor de versie natural chic. Het verlangen naar vroeger wordt op een frisse manier in huis gehaald. Wil jij ook deze stijl in huis?

 

Echt oud

Één van de woontrends van dit jaar: een nieuwe start voor antieke vondsten. Nostalgische artikelen die het fijne gevoel van vroeger oproepen met de kwaliteit van nu kunnen echt het verschil maken voor je interieur.

Breng een bezoek aan onze schatkamer en kijk of een meubel nog meer eigenheid aan je interieur kan toevoegen.

Kies voor tijdloos

Wat brengt het effect van natuurlijke materialen aan je interieur? Een tijdloze sfeer waar je alle kanten mee op kan. Houd je het bij aardetinten, dan creëer je een rustige setting, terwijl er toch veel te zien is. Kies voor warm hout, ruig zeegras, gevlochten meubels en accessoires, grove linnen, zacht wol en glad leer. Mix deze materialen met exotische en antieke items.

Mix met donker en licht

Velen gaan er vanuit dat antiek in huis zorgt voor een donkere ruimte. Probeer daarom de antieke producten niet de overhand te laten nemen. De kunst is om ze juist op te laten vallen. Door deze artikelen sporadisch terug te laten komen in je strakke interieur voorkom je dat je in een ouderwetse woonkamer terecht komt. Probeer verder te kijken dan alleen de antieke meubels. Accessoires doen een hoop! Zet bijvoorbeeld een donker houten accessoire tegen een strakke lichte muur of achtergrond om ze zo goed op te laten vallen. Zo maak je pas echt een statement!

 

Comeback bruin

De kleur bruin maakt een comeback. Je kunt er duidelijk niet meer omheen! De warme kleur neem je op een moderne manier mee in je interieur. Een comfortabele kleur die zorgt voor een fijne en warme sfeer! Onmisbaar dus.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies