Blog Wonen Op10

Lees hier onze laatste blogs!

Om inspiratie op te doen voor jouw woning, op de hoogte te blijven van wat er bij ons gebeurt en om tips te krijgen voor jouw nieuwe meubelen.

Column van de maand: griep!

Oh nee, de griep!

Je hoort het overal om je heen: mensen met de griep. Nu moet ik zeggen dat wij er normaal wel goed doorheen zeilen op de Westfriese Beurs. De wijsheid van mijn vader was altijd dat het kwam doordat het bij ons in de hal altijd heel koud was. Dat zou dan weer heel goed zijn voor je weerstand! Maar of het nu komt doordat we verwarming hebben of door…

5 praktische tips voor de inrichting van jouw huis

Ga jij je huis opnieuw inrichten? Of ga je verhuizen en wil je het eens helemaal over een andere boeg gooien? Wij geven je vijf praktische tips voor jouw droom(t)huis!

Richt je huis in met een klein budget

De inrichting van een huis kost veel geld, daar kan iedereen over meepraten. Bij de Westfriese Beurs helpen wij jou graag je woon dromen realiseren, binnen jouw budget!

“Oosterblokker, daar zijn!” – Klant (maart 2020)

In deze bijzondere corona tijd gaat alles bij iedereen een beetje anders. Gelukkig krijgen we er met z’n allen weer meer een ritme in en kunnen we ook steeds meer dingen weer doen. Wij merken dat we weer vaker klanten krijgen die ‘’gewoon’’ even komen winkelen.

Zo voeg je sfeer toe aan jouw woning

Je hebt je woning ingericht met de spullen die je mooi vindt maar toch is het binnen niet zo gezellig. Je mist sfeer in huis. Dit krijgen wij steeds vaker te horen bij de Westfriese Beurs. Gelukkig vind je bij ons volop inspiratie en leuke accessoires om van jouw huis een thuis te maken. Onze interieurstylistes helpen jou daar graag bij.

Column van de maand: het griepvirus deel 2

Na alle beterschapswensen en het medeleven van veel klanten is ons team de griep weer helemaal te boven. Nu heerst er echter een heel ander virus wat niet alleen ons op de Westfriese Beurs bezighoudt maar de hele wereld: het Coronavirus.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies