Woonstijl Hotel Chique!

Inspiratie op doen voor je interieur dat wil toch iedereen ?

Maar waar doe je dan inspiratie op voor je interieur ?

Dat doe je natuurlijk bij de leukste woonwinkel van West-Friesland, de Westfriese beurs! Bij jou op je scherm staat nu dan ook het enige echte Westfriese beurs interieur blog, bom vol met inspiratie. Ik, Renee ga de aankomende tijd regelmatig met jullie de verschillende woonstijlen en trends bekijken, Ik hoop natuurlijk dat jullie met ons mee kijken en ook een bezoekje brengen aan onze showroom waar we je nog verder willen inspireren!

Als eerste wil ik jullie mee nemen in de interieurstijl hotel chique.

Dit is een luxe Woonstijl met rijke stoffen denk hier bijvoorbeeld aan velvet/velours, Rijke kleuren zoals koningsblauw en okergeel maar ook Bordeauxrood passen goed in deze interieurstijl. accentkleuren zoals goud en Chrome zie je ook in deze interieurstijl terug komen. Om de rust te bewaren kan er gekozen worden voor een basis met de kleur beige, offwhite of misschien een warme grijs. Hoogwaardige materialen zoals marmer en (getint) glas vinden ook hun plek binnen je Hotel Chique interieur

Grote gebaren zijn in deze interieurstijl eerder de regel dan de uitzondering. Denk bijvoorbeeld aan een statement glasschilderij boven de eettafel of de bank. Een grote vaas (bijvoorbeeld vaas Deamon) met een zijde boeket er in of een gaaf gouden beeld (zoals het Lion Deco object van Richmond) voor wie dat aandurft.

Deze interieurstijl is van alle gemakken voorzien. je waant je in een luxe omgeving, zoals de naam al zegt, echt Hotel Chique dus! Alles klopt met elkaar en is elkaar afgestemd, van het zeeppompje op het aanrecht tot het kussentje van Claudi op de bank. Alles ziet er gelikt uit en er is tot in de Detail over na gedacht.

Hotel Chique

Maar hoe pas je deze elementen nou thuis toe ? bij de Hotel Chique interieurstijl gaat het vooral om het gevoel dat je interieur je geeft. Stel je maar eens voor hoe het voelt als je uit het vliegtuig stapt en aan komt in het hotel, je opent de kamerdeur en nu kan de vakantie echt beginnen. Een gevoel van ontspanning en rust, dat gevoel wil je natuurlijk ook in huis halen. Het is natuurlijk best lastig om een gevoel in huis te halen. Je kunt kijken op onze website ,Instagram of facebook voor inspiratie maar onze interieurstylistes staan natuurlijk bij de Westfriese beurs voor jullie klaar of komen bij je thuis langs om dit gevoel bij je in huis te halen!

Zien we je snel ?

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies