Column: Sprookjeswonderland

De herfstvakantie is voorbij en met de vallende blaadjes beginnen bij mij de decemberfeesten alweer te borrelen. Eerst nog Sint Maarten, dat vind ik al zo leuk. Hoe gezellig is dat: de kinderen met lampionnen langs de deuren en wat mij betreft als het even kan in de regen. Dan is het niet alleen echt herfst, maar heb je gelijk een goede reden om een extra snoepje aan te bieden.

Na Sint Maarten komt Sinterklaas met zijn vrienden, gevolgd door de gezelligheid en sfeervolle lichtjes van Kerst en de Kerstman. Ik heb er nu al zin in om lekker te genieten met de kinderen en de rest van de familie.

Ook bij de Westfriese Beurs komen we al in de stemming. Vanmorgen kwam Wim de Vries langs, directeur van Sprookjeswonderland. Hij had een heel leuk idee: ze gaan het huis van de Kerstman namaken en hij kwam bij ons voor de inrichting.

Een werkkamer met bureau moet het worden, met daarachter de Kerstman die alle post zit door te nemen. Ik denk in beelden en zag het al helemaal voor me. Dan krijg je toch meteen zin om naar Sprookjeswonderland te gaan in de Kerstvakantie? Onze kinderen vinden het er altijd leuk en ontdekken er elke keer weer iets nieuws.

Nu ik erover nadenk, dat geldt ook voor de Westfriese Beurs. In onze schatkamer vind je steeds weer andere nieuwe en oude schatten, van stijlvolle Claudi-plaids tot prachtig antiek tafelzilver.

~ Nella Karsten ~

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies