Studenten en social media

Nu dat de examens achter de rug zijn en de vervolgstudies bekend zijn worden er in veel steden weer studentenkamers gezocht. Altijd een spannende tijd voor de studenten maar zeker ook voor de ouders. Omdat heel veel ouders zelf ook ooit als student zijn begonnen met spullen van de Westfriese Beurs nemen ze hun student graag mee naar ons om hun jeugd nog even te herbeleven. Gelukkig is de Westfriese Beurs vernieuwd en kan de jeugd het ook nu nog prima bij ons vinden in de combinatie tussen nieuw en oud.

Wij hebben om onze doelgroep te bereiken een filmpje voor social media opgenomen. Zo hebben wij een studentenkamer van 2 bij 3 meter nagebootst in onze lift waarin wij de “Must have” voor studenten hebben geplaatst, namelijk een tweepersoons bed met daarnaast een kast en een simpel maar toch leuk bureau. Eerst hadden wij hem ingericht als mannelijke variant met veel industriële invloeden en groen en daarna bouwden we het om tot een vrouwelijke variant met veel oud roze waar wij vervolgens een aantal foto’s van hebben gemaakt.

Deze foto’s moeten dan even ge-edit worden en vierkant bijgesneden voor Facebook en Instagram. U snapt, ik wist niet dat er een verschil tussen zat! Maar ik heb veel geleerd en ben supertrots op zowel het resultaat als onze figuranten en ik hoop dat jullie het filmpje allemaal gaan delen & liken via onze Facebook en Insta.

Maar kom zeker ook gewoon een keer ouderwets binnen lopen want dat is net zo gezellig!

~ Nella Karsten ~

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies