Angelina Jolie

Angelina Jolie en de Westfriese Beurs. Wat is het verband?

Nou, het zit zo: Een half jaar geleden kregen wij een hele mooie grote kast en eethoek binnen van een vaste klant die het geluk heeft op de Prinsengracht in Amsterdam te wonen. De kast was wel drie meter lang en de eettafel kwam met twaalf stoelen. Dat kreeg heel wat bekijks bij ons op de beurs.

Toen de familie Groot langskwam werden zij op slag verliefd op de eethoek. Zij zijn van plan om een Bed & Breakfast te beginnen in Frankrijk en die zou daar prachtig staan. Ze wisten alleen de maten daar niet meer en de eethoek was behoorlijk groot. Gelukkig voor hen paste de eethoek en de aankoop gaat door. Inmiddels zijn ze klaar voor hun grote avontuur, dat op 20 september start. Doordat ze de eethoek regelmatig bij ons kwamen bewonderen zagen ze nog meer leuke meubelen staan en zo hebben wij hun hele huis mogen inrichten.

Nu kwam toevallig gisteren de inbrenger van de tafel bij ons binnen en die zag de tafel nog staan. Ze vroeg zich af waarom de eethoek nog steeds bij ons stond. Ik vertelde haar dat deze helemaal naar Frankrijk gaat. “Daar komt hij ook vandaan”, vertelde zij. En wat ook een heel leuk weetje is dat de fabrikant de meubels voor het huis van Brad Pitt en Angelina Jolie heeft gemaakt in Zuid-Frankrijk.

En zo hebben wij dus een connectie met Brad en Angelina. Grappig, toch?

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies